Videoproducties

Video producties.

Nixmedia bedenkt en maakt audio/visuele producties waar u wat aan heeft. We maken videoconcepten en voeren ook van a tot z deze videoproductie uit. Ben je toe aan een bedrijfsfilm, productvideo, testimonial video, instructie video, animatie, infographic of één van de andere talloze mogelijkheden met online video. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm kan nou net die extra stap zijn om uw website te onderscheiden van de rest. Wij vinden dat video de beste manier is om uw visie én passie over te brengen en daar willen wij u ook van overtuigen! Emotie en positieve energie staat centraal in onze producties en dat is ook te zien.
Nixmedia weet op een professionele manier de kracht van uw bedrijf naar voren te halen.

bedrijf

Event video’s

Met oog voor detail zorgen wij dat de duidelijkste hoofdpunten en meest memorabele momenten eruit springen. Alle onvergetelijke momenten leggen wij vast met als resultaat, een film die uw evenement vereeuwigt. Wij vinden een goede algemene impressie van zo’n bijzondere dag belangrijk, maar vergeten ook niet de kleine persoonlijke, toch waardevolle momenten mee te pakken. Hierdoor krijgt de video leven en herbeleeft u het event doormiddel van een druk op de knop!

event

Camjo’s

Een kleinschalige, maar toch kwalitatief hoogstaande productie zonder een groot team? Nixmedia biedt Camjo’s aan waar flexibiliteit, directe communicatie en extra aandacht voor het individu centraal staan. Wij werken uitsluiten met de nieuwste apparatuur. Zo hebben wij 2 complete full HD en 4K sets. Inclusief een groot lenzen pakket, draadloze zendermicrofoons, pocket dolly, drone, licht en gopro’s.

camjo2        camjo1        camjo3